Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (16 fő) Szer. Dec. 26, 2018 9:04 pm-kor volt itt.
Latest topics
» Nikolaj Tesla
by Admin Yesterday at 11:19 am

» Gabriel & Eolande - Hurrá, havazik!
by Gabriel Pént. Jan. 18, 2019 5:24 pm

» Mágusok (Elemi mágusok, Mentalisták, Nekromanták, Druidák, Techno-mágusok)
by Admin Szer. Jan. 16, 2019 9:18 am

» Képességek leírásai
by Admin Szer. Jan. 16, 2019 7:42 am

» Hiányzások
by Admin Szomb. Jan. 12, 2019 9:33 pm

» Diversum FRPG
by Admin Pént. Jan. 11, 2019 4:39 pm

» HÍREK - események, aktualitások
by Admin Csüt. Jan. 10, 2019 9:47 am

» Vincent Wolf - Előtörténet
by Vincent Wolf Csüt. Jan. 10, 2019 9:37 am

» - DSH FRPG -
by Admin Csüt. Jan. 10, 2019 9:26 am

» Mágikus jelenések- Lara & Gabriel
by Gabriel Kedd Jan. 08, 2019 4:36 pm

Social bookmarking

Social bookmarking digg  Social bookmarking delicious  Social bookmarking reddit  Social bookmarking stumbleupon  Social bookmarking slashdot  Social bookmarking yahoo  Social bookmarking google  Social bookmarking blogmarks  Social bookmarking live      

Bookmark and share the address of A Fátyol mögött on your social bookmarking website


Fórum használati szabályzat

Go down

Re: Fórum használati szabályzat

Témanyitás by Admin on Szomb. Dec. 01, 2018 9:29 pm

Képek a fórumon

Avatár

A játéktérre lépéshez választanod kell magadnak egy "arcot", pontosabban egy híres személy arcát kölcsönözheted a karakterednek (Play by). Ennek az arcnak egyik megjelenési felülete az Avatár melyet a Profilodban tudsz beállítani magadnak. Az avatár mérete 200x320 pixel, állókép.
Lehetőség van iker karakterek indítására, amikor a Play by a két karakternél ugyanaz, de állítsatok be magatoknak különböző fényképeket Avatárnak!

Avatár lefoglalása

Amennyiben megalkottál egy karaktert, le kell foglalnod az avatárt magadnak az Avatárfoglalóban. Ha attól tartasz, hogy az Előtörténet megalkotása közben valaki más lefoglalja az általad kiválasztott Play by-t, lehetőség van előzetes foglalásra. Ha nem készül el időre a karaktered, a foglalás feloldásra kerül. Amennyiben meghirdetsz egy karaktert, és meghatároztad hozzá az avatárt is, azt szintén célszerű lefoglalni. Amennyiben a megalkotás során a Play by személye változik, a felesleges foglalást kérlek vonjátok vissza!

Play by

Mivel több olyan faj is játszható, melyek szabadon alkotnak maguknak testet, lehetőség van a kiválasztott Play by megváltoztatására. Ekkor foglaljátok le az újat és szabadítsátok fel a régit!

Aláírás

Az frpg-k világában szokás aláírást beállítani, erre is a Profil ad lehetőséget. Lehetőség szerint itt is állókép szerepeljen, amennyiben a képi megjelenés mellett döntesz!

Képek az Előtörténetben

Az előtörténetben egy kép megadását kérjük, de nem tilos többet betenni. Ezek nyugodtan lehetnek mozgóképek.
avatar
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 265
Join date : 2018. Nov. 26.

Character sheet
Kor:
Foglalkozás:
Lakóhely:

Felhasználó profiljának megtekintése http://behindtheveil.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Fórum használati szabályzat

Témanyitás by Admin on Hétf. Nov. 26, 2018 10:57 pm

Kedves Játékosok!

Az alábbiakban olvashatjátok el azokat a szabályokat, melyeknek betartása a fórum használata közben szükséges. Kérlek, olvassatok figyelmesen, ha kérdésetek van, forduljatok Staff egy tagjához!

Regisztráció

Szabadon, bárki regisztrálhat, aki vállalja, hogy betartja a fórum szabályait. A regisztrációhoz egy érvényes e-mail cím szükséges. A megadott fiókba a fórum (alapesetben) üzeneteket fog küldeni. A megadott e-mail címet  (alapesetben) csak a Staff tagjai látják.
Lehetőség van egy usernek több karakter is regisztrálni. A multikarakterek száma nincs korlátozva, de az indítás feltétele a folyamatos aktivitás.

Névadás

A fórumon nem a saját nevedet szükséges megadni, hanem egy kitalált karakternevet. A nevet a karakter választott fajának megfelelően kell kialakítani. A nem megfelelő formátumú névvel rendelkező karakterek nem léphetnek a játéktérre. A választott nevet regisztrációkor kell megadni. Amennyiben később gond adódik vele, van lehetőség a módosításra.

Karakteralkotás

A karakter megalkotása egy Előtörténet megírásával lehetséges. Ennek feltételeit itt találod. Az Előtörténeted elfogadása után még további teendőid is vannak a játéktérre való belépés előtt. Ezekről itt találsz egy ismertetőt.

Play by

A karaktered arca lehetőleg egy híres személyiség legyen, akiről tudsz több képet is keresni a neten, de ez nem kötelező. Elfogadunk képet névmegjelölés nélkül is. Lehetőség van ikrek indítására ugyanazzal a Play by-al, de különböző avatárfotóval. Részletes szabályok itt olvashatók.

Részévétel a játéktéren

A játéktéren a játékoknak külön témákat nyithattok. A téma címébe célszerű megjelölni a résztvevőket, esetleg címet adni a játéknak, helyszínt vagy időpontot megadni. A játékot bármeddig játszhatjátok, de ha végeztetek, kérjetek zárást itt, és a játék az archívumba kerül.
Számunkra fontos, hogy egyetlen user se érezze magát elhanyagolva vagy mellőzve, így az új játék indításának is van feltétele.
TIPP: Játéknyilvántartás

Reag írása

Reagnak nevezzük a játékban a hozzászólást. Nincs megkötve sem a minimális, sem a maximális hossza. Írásmód szempontjából lehet E/1 vagy E/3 is. Nem tiltott a felnőtt, vagy erőszakos tartalom, de az ilyen jellegű tartalmakat a reag elején célszerű jelölni.

Etikai korlátok

Tilos más karakterét a usere engedélye nélkül mozgatni. Ha kisebb cselekvésről van szó, melyet feltételezel hogy a másik jóváhagy (kézfogás, leül, ha hellyel kínálod, stb.) kivitelezhető természetesen, és amennyiben a partner jelzi, hogy mégsem megfelelő így a helyzet, akkor lehetőség van javításra.
Tilos engedély nélkül játékos karaktert ölni, megcsonkítani, megkínozni a játéktéren. Ugyanakkor vedd figyelembe, hogy ez csak egy karakter, nem Te magad vagy, ne féltsd túl mivel ez egy olyan játék, ahol a karakterek konfrontálódnak egymással, ezen alapszik az egész világ. Merjetek játszani!
Tilos a szabályzatban szereplő pontok bármelyikével szembe menni, figyelmen kívül hagyni.  Amennyiben úgy érzed, ezzel kapcsolatban ellentmondásba keveredtél, vagy nem értesz valamit, keresd a Staff tagjait!
Tilos megsérteni szánt szándékkal más usert a játéktéren nyíltan vagy elejtett megjegyzéssel, szurkálódással a chatben, egymásra uszítással, célozgatással.


A hozzászólást Admin összesen 9 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Jan. 03, 2019 1:41 pm-kor.
avatar
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 265
Join date : 2018. Nov. 26.

Character sheet
Kor:
Foglalkozás:
Lakóhely:

Felhasználó profiljának megtekintése http://behindtheveil.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.