Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (16 fő) Szer. Dec. 26, 2018 9:04 pm-kor volt itt.
Latest topics
» Nikolaj Tesla
by Admin Yesterday at 11:19 am

» Gabriel & Eolande - Hurrá, havazik!
by Gabriel Pént. Jan. 18, 2019 5:24 pm

» Mágusok (Elemi mágusok, Mentalisták, Nekromanták, Druidák, Techno-mágusok)
by Admin Szer. Jan. 16, 2019 9:18 am

» Képességek leírásai
by Admin Szer. Jan. 16, 2019 7:42 am

» Hiányzások
by Admin Szomb. Jan. 12, 2019 9:33 pm

» Diversum FRPG
by Admin Pént. Jan. 11, 2019 4:39 pm

» HÍREK - események, aktualitások
by Admin Csüt. Jan. 10, 2019 9:47 am

» Vincent Wolf - Előtörténet
by Vincent Wolf Csüt. Jan. 10, 2019 9:37 am

» - DSH FRPG -
by Admin Csüt. Jan. 10, 2019 9:26 am

» Mágikus jelenések- Lara & Gabriel
by Gabriel Kedd Jan. 08, 2019 4:36 pm

Social bookmarking

Social bookmarking digg  Social bookmarking delicious  Social bookmarking reddit  Social bookmarking stumbleupon  Social bookmarking slashdot  Social bookmarking yahoo  Social bookmarking google  Social bookmarking blogmarks  Social bookmarking live      

Bookmark and share the address of A Fátyol mögött on your social bookmarking website


Képességek leírásai

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Go down

Re: Képességek leírásai

Témanyitás by Admin on Csüt. Dec. 27, 2018 8:49 am

Emberség - 20 - 3

Csak vámpírok számára elsajátítható képesség.
A képesség birtokosa megváltoztathatja kinézetét, és imitálhatja egyes szervei működését. A képesség ki-be kapcsolható, alkalmazása némi energiát fogyaszt a vámpír esetében.
1. szint
A képesség birtokosa a feltűnő külső jegyeket (szemszín, bőrszín) képes visszaállítani a beölelése előtti állapotra.
2. szint
A képesség birtokosa a feltűnő külső jegyeket (szemszín, bőrszín) képes visszaállítani a beölelése előtti állapotra. Képes a bőrét test hőmérsékleten tartani, automatikusan, odafigyelés nélkül légzést imitálni.
3. szint
A képesség birtokosa a feltűnő külső jegyeket (szemszín, bőrszín) képes visszaállítani a beölelése előtti állapotra. Képes a bőrét test hőmérsékleten tartani, automatikusan, odafigyelés nélkül légzést imitálni. Képes a lenyelt ételt, italt a szervezetében tartani, és ott lebontani, de ebből nem nyer semmilyen energiát, ellenkezőleg,m ettől éhes lesz, mivel a folyamat igen sok energiáját emészti fel.
avatar
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 265
Join date : 2018. Nov. 26.

Character sheet
Kor:
Foglalkozás:
Lakóhely:

Felhasználó profiljának megtekintése http://behindtheveil.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Képességek leírásai

Témanyitás by Admin on Csüt. Dec. 27, 2018 2:50 pm

Démontűz - 30 - 5

A képességet csak Démonok tanulhatják meg. A képesség birtokosa képes tüzet idézni, használni és irányítani.
1. szint
A képesség birtokosa képes akaratával felgyújtani olyan dolgokat, amik amúgy is normál körülmények között éghetőek. A felgyújtani kívánt dolog a 10 méteres körzetében kell, hogy legyen.
2. szint
A képesség birtokosa képes akaratával felgyújtani olyan dolgokat, amik amúgy is normál körülmények között éghetőek. A felgyújtani kívánt dolog a 15 méteres körzetében kell, hogy legyen. A képesség birtokosa ezen kívül képes tüzet megidézni, és fenntartani képesség szintje * 3 perc időtartamig. A tüzet szint*1 méteres méteres körzetben bárhová teheti, bármilyen alakban.
3. szint
A képesség birtokosa képes akaratával felgyújtani olyan dolgokat, amik amúgy is normál körülmények között éghetőek. A felgyújtani kívánt dolog a 20 méteres körzetében kell, hogy legyen. A képesség birtokosa ezen kívül képes tüzet megidézni, és fenntartani képesség szintje * 3 perc időtartamig. A tüzet szint*1 méteres méteres körzetben bárhová teheti, bármilyen alakban. Képes égető sugarat kibocsátani a tenyeréből, vagy a szeméből, mely szint*5 méteres távolságra hat, és minden fizikai testtel rendelkező lényt sebez, valamint az éghető, anyagokat tárgyakat lángra gyújtja.
4. szint
A képesség birtokosa képes akaratával felgyújtani olyan dolgokat, amik amúgy is normál körülmények között éghetőek. A felgyújtani kívánt dolog a 30 méteres körzetében kell, hogy legyen. A képesség birtokosa ezen kívül képes tüzet megidézni, és fenntartani képesség szintje * 3 perc időtartamig. A tüzet szint*1 méteres méteres körzetben bárhová teheti, bármilyen alakban. Képes égető sugarat kibocsátani a tenyeréből, vagy a szeméből, mely szint*5 méteres távolságra hat, és minden fizikai testtel rendelkező lényt sebez, valamint az éghető, anyagokat tárgyakat lángra gyújtja.
5. szint
A képesség birtokosa képes akaratával felgyújtani olyan dolgokat, amik amúgy is normál körülmények között éghetőek. A felgyújtani kívánt dolog a 50 méteres körzetében kell, hogy legyen. A képesség birtokosa ezen kívül képes tüzet megidézni, és fenntartani képesség szintje * 3 perc időtartamig. A tüzet szint*1 méteres méteres körzetben bárhová teheti, bármilyen alakban. Képes égető sugarat kibocsátani a tenyeréből, vagy a szeméből, mely szint*5 méteres távolságra hat, és minden fizikai testtel rendelkező lényt sebez, valamint az éghető, anyagokat tárgyakat lángra gyújtja. Képes saját magától kiindulva a talajon egy körkörösen terjedő tűzszőnyeget létrehozni, ami kb. három másodperc alatt 5 méteres körig tágul, és feléget maga körül mindent, a bent tartózkodó lények erősen megsérülnek és lángra kapnak.
avatar
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 265
Join date : 2018. Nov. 26.

Character sheet
Kor:
Foglalkozás:
Lakóhely:

Felhasználó profiljának megtekintése http://behindtheveil.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Képességek leírásai

Témanyitás by Admin on Vas. Dec. 30, 2018 2:06 pm

Alakváltás - 20 - 5

A képesség nem tanulható. Valaki vagy alakváltó, vagy nem. Egyetlen kivétel a vérfarkasok, akik a harapással válhatnak alakváltóvá. AZ első szintet tehát nem lehet megvenni, az vagy "jár" a karakterrel, vagy nem. A fejlesztés viszont a szokásos ütemben megy.
1. szint
Az alakváltás lassú, akár 1-2 percet is igénybe vehet. A képesség birtokosa nehezen vált alakot akaratlagosan, és könnyen elkezdődhet a folyamat véletlenszerűen, valamilyen élmény hatására. A visszaváltozás emberi alakba is nehézségeket okoz.
2. szint
Az alakváltás lassú, akár 1-2 percet is igénybe vehet.  A képesség birtokosa már csak nagyon ritkán vált alakot véletlenszerűen. Az akaratlagos alakváltás pedig minden esetben sikerül. A visszaváltozás emberi alakba még bizonytalan, nehezebben indul be a folyamat.
3. szint
Az alakváltás felgyorsul, már csak nagyjából 30 másodperc. Oda-vissza biztonságosan működik. Véletlen alakváltás csak nagyon erős stressz hatására következik be, vagy akkor, ha a lénynek az alakváltás egyértelműen megnöveli a túlélési esélyeit.
4. szint
Alakváltás 5-10 másodperc alatt, stabilan. Véletlen alakváltás csak nagyon erős stressz hatására következik be, vagy akkor, ha a lénynek az alakváltás egyértelműen megnöveli a túlélési esélyeit.
5. szint
Alakváltás egy szemvillanás alatt.


A hozzászólást Admin összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Jan. 04, 2019 11:14 am-kor.
avatar
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 265
Join date : 2018. Nov. 26.

Character sheet
Kor:
Foglalkozás:
Lakóhely:

Felhasználó profiljának megtekintése http://behindtheveil.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Képességek leírásai

Témanyitás by Admin on Csüt. Jan. 03, 2019 10:22 am

Villámcsapás - 15 - 5

Angyalok és Tündérek tanulhatják meg.
A képesség birtokosa a kezét az ég felé nyújtja, és abban egy fénycsóva gyűlik össze, melyet, mint dárdát hajíthat el. Célozni a gondolataival céloz, ügyesség nem szükséges hozz. Csak szabadtéren alkalmazható varázslat. Amennyiben a villám egy lény testébe csapódik bele, akkor áramütésszerű sebzést okoz. A villám körül szint*1 méteres körzetben az elektromos berendezések zárlatosak lesznek, esetlegesen kiégnek, tönkremennek.
avatar
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 265
Join date : 2018. Nov. 26.

Character sheet
Kor:
Foglalkozás:
Lakóhely:

Felhasználó profiljának megtekintése http://behindtheveil.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Képességek leírásai

Témanyitás by Admin on Szer. Jan. 16, 2019 7:42 am

Holdfény - 20 - 5

A képességet csak Vérfarkas nőstények képesek elsajátítani.
A képesség birtokosa a gyógyítani kívánt terület fölé helyezi a kezét, melyből sápadt fény áramlik a sérült felé. A fény képes gyógyítani a Vérfarkasok ezüst által okozott sebeit.
1. szint
A képesség birtokosa gyorsan begyógyíthat minden felszíni hámsérülést, és elállíthat minden külszíni vérzést.
2. szint
A képesség birtokosa gyorsan begyógyíthat minden felszíni hámsérülést, és elállíthat minden külszíni vérzést. Képes elérni, hogy a mélyebb sebek is összezáródjanak és olyan erős var képződjön rajtuk, ami óvatos mozgás esetén megakadályozza a seb felszakadását.
3. szint
A képesség birtokosa gyorsan begyógyíthat minden felszíni hámsérülést, és elállíthat minden külszíni vérzést. Képes elérni, hogy a mélyebb sebek is összezáródjanak és olyan erős var képződjön rajtuk, ami óvatos mozgás esetén megakadályozza a seb felszakadását. Képes zúzódásokat és ficamokat megszüntetni.
4. szint
A képesség birtokosa gyorsan begyógyíthat minden felszíni hámsérülést, és elállíthat minden külszíni vérzést. Képes elérni, hogy a mélyebb sebek is összezáródjanak és olyan erős var képződjön rajtuk, ami óvatos mozgás esetén megakadályozza a seb felszakadását. Képes zúzódásokat és ficamokat megszüntetni. Képes összeforrasztani a törött csontokat, és elállítani a belső vérzést.
5. szint
A képesség birtokosa gyorsan begyógyíthat minden felszíni hámsérülést, és elállíthat minden külszíni vérzést. Nyom nélkül begyógyítja a mély sebeket is. Képes zúzódásokat és ficamokat megszüntetni. Képes összeforrasztani a törött csontokat, és elállítani a belső vérzést. Képes leszakadt végtagokat "visszaforrasztani", amennyiben a testrész is rendelkezésre áll. Visszanöveszteni nem tudja.
avatar
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 265
Join date : 2018. Nov. 26.

Character sheet
Kor:
Foglalkozás:
Lakóhely:

Felhasználó profiljának megtekintése http://behindtheveil.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Képességek leírásai

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.