Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (16 fő) Szer. Dec. 26, 2018 9:04 pm-kor volt itt.
Latest topics
» Nikolaj Tesla
by Admin Yesterday at 11:19 am

» Gabriel & Eolande - Hurrá, havazik!
by Gabriel Pént. Jan. 18, 2019 5:24 pm

» Mágusok (Elemi mágusok, Mentalisták, Nekromanták, Druidák, Techno-mágusok)
by Admin Szer. Jan. 16, 2019 9:18 am

» Képességek leírásai
by Admin Szer. Jan. 16, 2019 7:42 am

» Hiányzások
by Admin Szomb. Jan. 12, 2019 9:33 pm

» Diversum FRPG
by Admin Pént. Jan. 11, 2019 4:39 pm

» HÍREK - események, aktualitások
by Admin Csüt. Jan. 10, 2019 9:47 am

» Vincent Wolf - Előtörténet
by Vincent Wolf Csüt. Jan. 10, 2019 9:37 am

» - DSH FRPG -
by Admin Csüt. Jan. 10, 2019 9:26 am

» Mágikus jelenések- Lara & Gabriel
by Gabriel Kedd Jan. 08, 2019 4:36 pm

Social bookmarking

Social bookmarking digg  Social bookmarking delicious  Social bookmarking reddit  Social bookmarking stumbleupon  Social bookmarking slashdot  Social bookmarking yahoo  Social bookmarking google  Social bookmarking blogmarks  Social bookmarking live      

Bookmark and share the address of A Fátyol mögött on your social bookmarking website


Michahel - Mennyei Herceg

Go down

Michahel - Mennyei Herceg

Témanyitás by Michahel on Vas. Dec. 30, 2018 3:08 pmSzületési név: Michahel
Felvett nevek:Változó (legutóbbi: Michael Stone)
Becenevek:Michael / Mikhael / Mich / Mike / Mennyei Katona
Faj: Főangyal / Arkangyal
Kor: KortalanMichahel egyike a Menny leghatalmasabb angyalainak. A Mennyek Hercegeként is nevezik, a Teremtő Erő harcosának, aki legyőzte és kiűzte Lucifert otthonukból annak lázadása idején. Az egyik legrégebbóta létező az angyalok között, létezésének szent feladata mindannak védelme, ami a Teremtő által létrejött. Az angyalok közti legnagyobb katona, démonok rettegett ellensége, a Mennyei seregek egyik kiképzője, a halandók hű védelmezője, továbbá rendőrök, katonák és vadászok patrónusa.

Hűvös: A legelső, s egyben legszembetűnőbb tulajdonsága, hogy többi angyaltársával ellentétben egyáltalán nem a megszokott viselkedést tanúsítja másokkal szemben. Míg a legtöbb angyal a belőlük áradó kedvességről és melegségről tesznek tanúbizonyságot, addig Michahel arkangyal ennek éppen a szöges ellentéte. Rendkívül ritkán mosolyodik el, akkor is legfeljebb más ark társaságában enged meg magának efféle luxust, mivel az ő szemében az érzelmek nyílt kimutatása egyenlő azzal, hogy sebezhető pontot biztosít az ellenségeinek. Amit egy harcos nem engedhet meg magának. Még az angyalok társaságában is inkább távolságtartó, és szinte soha senki sem tudja, hogy mi járhat a fejében, ugyanis érzéseiről sosem ejt szót, éppen a fent említett indok miatt. Nem nyílik meg, mert az a gyengeség jele. Személyiségét különösképpen megacélozta fivére, Lucifer árulása és elvesztése. Csak megerősítette abban, hogy az érzelmeknek ne adjon teret, hanem rejtse el azokat egy burok alá jó mélyre, fenntarva ezzel a hűvös, érzelemmentes harcos látszatát, ki a mennyei légió kiképzésén túl leginkább magában tölti idejét. Ha mégis többen vennék körbe, akkor is inkább a néma megfigyelő szerepét ölti magára, nem a figyelem középpontjában álló szószólóét. Azt inkább meghagyja a sokkal inkább szószátyár Gabriel fivérének, ezáltal ő maga többnyire megmarad rideg, néha már-már zord, morcos kisugárzású lénynek.

Segítőkész: Hűvössége és zárkózott jelleme azonban nem jelenti azt, hogy belőle hiányozna a gyengédség vagy a hajlam arra, hogy mások szolgálatába álljon. Ha valaki őhozzá szól, szavai meghallgatásra kerülnek, figyelmét senkitől sem tagadja meg, ha pedig segítségét kérik, ő nem fordul el tőlük. Ugyan kevésbé mutatja ki kötődését bármi iránt is, s módszerei jóval nyersebbek, mint bármely testvéréé, mégis önzetlenül, minden erejével védelmet és segítséget nyújt azoknak, akiknek szükségük van rá.

Őszinte: Tisztalelkű angyal révén a hazugság szóba sem jön számára. Ha egy kérdést intéznek felé, fedjen le bármit is az a kérdés, egyenes választ, tiszta útmutatást fog rá kapni az illető. Bár jó esély van rá, hogy nyersesége miatt finomkodások nélkül mondja ki az igazat, de megteszi. Ehhez persze párosul az is, hogy Michael sosem a megszépítésekről volt híres, sokkal inkább a tettek, semmint a szavak angyala.

Elhivatott & kitartó: Legyen szó mások védelméről vagy éppen egy kilátástalannak tűnő küzdelemről, nincs számára olyan szituáció, melytől megfutamodna és kiutat keresne. Magabiztosan néz szembe a kihívással és megtesz mindent, ami csak futja az erejéből, hogy a kitűzött célját elérje. A célhoz vezető úton pedig nem hagyja, hogy bármi is akadályozza, vasakaratát semmi sem képes megtörni, ahogy senki és semmi sem tudja eltántorítani sem attól, amit a szeme előtt tart, főleg, ha angyali társairól vagy a halandókról van szó.

Határozott: Mindig pontosan tudja, mit akar, mi lesz a következő lépése, s azt végre is hajtja. Sokan emiatt önfejűnek, makacsnak gondolnák, pedig csupán céltudatosságról van szó, mely nem párosul szűk látókörűséggel. Meghallgat más véleményeket és számba is veszi azt a mérlegelésnél. Azonban tisztában van létének céljával, mely a háborúk megvívása és ő ehhez is tartja magát.

Lojális: A végtelenségig hűséges a Mennyek országához és az angyalokhoz. Megtesz mindent az otthonuk és a halandók világának védelme érdekében. Sosem árulná el testvéreit, kik maguk sem tudják, hogyan közeledjenek felé, ennek ellenére Michahel bármit megtenne azért, hogy óvja őket. Ahogy ugyanez igaz az emberekre is.

Harcos jellem: Félelem nélküli, elszánt, bátor. Szárnyai alá vesz bárkit, s bárkiért a harcba megy. Mint említett, nincs oly csatatér, mely elrettentené. Rendkívül szívós, s hősies harcos, illetve az angyalok seregének keménykezű vezetője és legtapasztaltabb katonája. Hatalmas ereje mellett páratlan harcos hírében áll, adottságai miatt minden fegyverrel boldogul, mintha csak a kezébe teremtették volna őket, de anélkül, pusztakézzel is könnyedén megállja a helyét. (legendás fegyvere a keresztény ábrázolásából is ismeretes kard)
Harcosokra jellemző akaraterővel és fegyelemmel bír, hideg fejjel felmér, mérlegel, majd hezitálás nélkül, könyörtelenül megteszi azt, ami szükséges.

Ezek azonban mindössze Michahel leginkább ismert tulajdonságai, legendásnak mondható ismertetőjegyei. Viszont ezeken túl egy roppantmód rétegelt személyiségről van szó, mely annak köszönhető, hogy bár leplezve tartja a felszín alatt, neki is vannak érzelmei, amik mélyebben meghatározzák mind a viselkedését, mind pedig cselekedeteit. A magába fojtott gondolatok és érzések teszik őt még az angyalok sorában is bonyolultnak mondhatóvá és rejtélyessé, kiismerhetetlenné.
A legtöbb faj felé kész igaz védelmezőként viseltetni, a démonokat tekinti létezése kezdete óta eltörlendő ellenségeknek.

Földöntúli, akárcsak a testvérei, túlmutat az emberek által ismert fizikai valóságon, de még angyali mércével mérve is hatalmas, erőteljes és jobban árad belőle a Mennyei fény, a Tűz, a Teremtő fénye.
Emberi porhüvelye 190 centiméter magas, amivel egy magasabbnak mondható emberi méretet tudhat magáénak, azzal a különbséggel, hogy angyali mivoltának köszönhetően csak úgy árad belőle a mennyei lényekre olyannyira jellemző tökéletesség. Alkatát tekintve rendkívül erős, edzett izomzatú, kidolgozott testtel rendelkezik, hűen tükrözve ezzel harcos mivoltát  Testtartása és kiállása egyaránt tekintélyt parancsoló, megjelenésével erőt, magabiztosságot sugároz magából, ötvözve azt türelmével és hűvös nyugalmával. Az angyalok és a halandók számára biztonságérzetet nyújtó, megnyugtató aurával bír, míg a démonokban inkább félelmet kelt végüket sejtető megjelenésével. Arca férfiasan markáns és durva vonású, emellett gyakran vagy borosta vagy hosszabbra nőtt barna arcszőrzet fedi. Dús, középhosszú, sötétbarna, mégis velük kontrasztban álló, végükben szőkés szálak által keresztezett hajához hűvösen csillogó, acélkék íriszek párosulnak. Angyalhoz képest harci mivoltának megfelelően zordnak, kissé vadnak ható személyiségét erős termete hangsúyozza ki.  Ha ez nem volna elég, öltözködési stílusában is elütő testvéreitől. Bár a szárnyasok között a világos, leginkább a fehér szín dominál, Michahel azonban előszeretettel visel sötét holmikat, amik kontrasztban állnak a Mennyei otthon, Heaven fényével és önnön fehér bőrével, mellyel végképp eltérő, egyedinek mondható.


Vihar támad, ahogy alászállok a Mennyből az emberek világába. Az ő valóságuk mindig valamely természeti jelenséggel reagál, mikor találkozik a két világ, a mértéke pedig függ a lény erejétől és rangjától. Egy pillanatig emlékeztet egy toronyra, amikor alászálltam a Földre, s egy torony megadta magát a szél erejének nyomán. A szerkezet magatehetetlenül omlott össze, míg az emberek fejvesztve széledtek szét, riadtan és zavarodottan kiáltottak különböző nyelveken:
"Ledőlt! Bábel tornya ledőlt!"
Az időjárás azonban számomra csupán mellékes tényező.
- Nos... ez elég kellemetlen. - hallom a hátam mögül fivérem, Gabriel szavait, melyekre nem is mutatok különösebb reakciót. Az öcsémet mindig is a játékosság, a gyermeki vidámság és az ehhez illő tréfálkozások jellemezték, ahogy az sem állt messze tőle sohasem, hogy egy efféle szituációt sem vesz teljes mértékben komolyan, inkább egyfajta lehetőséget lát bennük, hogy szavaival oldhassa a kialakult feszültséget. Számomra viszont ez inkább tűnik csak pótcselekvésnek. Gabriel nem hagyatkozhat mindig a könnyed viselkedése általi aurára, s tudom, hogy ezzel tisztában van ő is. Ő csupán a harcot igyekszik megelőzni. Viszont ezt nem teszem szóvá. Inkább csak hagyom, hadd uralkodjon a kihalt utcát körbeölelő mélységes némaság.
Én sosem hittem abban, amiben ő. A humor olyan tulajdonság, mely nincs hasznunkra az általunk vívott harcban. A humor nem nyer meg ütközetet, ahogyan a háborút sem szavak vívják egymással. Jelen esetben pedig ez ránk többszörösen is igaz, ahogy Gabriellel egymásnak háttal állva, körbevesznek bennünket a démonok. Tekintetem újra átpásztázza a területet. A démonok tettre készen, tekintetük feketében játszik, néma acsargásuk eszembe juttatja a Lucifer szemeiben izzó gyűlöletet. Nem meglepő, hiszen, a legjobb mestertől tanulták. Erre a gondolatra pedig arcizmaim egy pillanatra megfeszülnek. Mindössze egy pillanat az egész, aztán tovább állom hűvös nyugalommal a démonok tekintetét és utálkozó arckifejezésüket, süt róluk a vérszomj, mégsem mozdulnának. Tudják. Tudják jól, kikkel állnak szemben. Íriszeim szinte felizzanak, ahogy rájuk nézek.
A tétovázás jelei mellett más is megmutatkozik bennük: elbizonytalanodás.
- Menj! - mondtam ennyit a tőlem nem messze álló arknak. Hangom higgadt, hűvös. Kezeimet mozdulatlanul tartom a testem mellett, de minden porcikám készen áll a cselekedetre. Mire hallom, Gabriel gúnyosan felhorkant.
- Igen, persze... biztos itt hagylak majd. - érkezik Gabriel szarkasztikus válasza. Való igaz. Voltunk már együtt hasonló helyzetben. Vívtunk meg ütközeteket, melyekről még a Biblia sem beszél. Válaszát követően csak szigorúan pillantok rá. Őneki nem ez a feladata, másért jött. Én ezt elintézem.
Gabriel mélyet sóhajt. Amolyan csalódott, beletörődő sóhaj ez. Ahogy kitárja a szárnyait, a démonok megindulnak, s így teszek én is.
- Mindig harcolni akarsz? - kérdi szokásos félmosolyával az arcán, mikor már végeztünk.
Ráemelem pillantásomat, de egyetlen szót sem szólok. Csak kitárom a szárnyaimat és magára hagyom.
A feladatom letudva.

* * *

Ujjaim a billentyűkön, de szemeim az embereket pásztázzák. Tekintetük rám szegeződik. Fürkészem őket, ahogyan mindig is tettem. Nem is sejtik. Csillogó szempárok szegeződnek felém. Ahogy a zongora hangjai minden egyes lenyomott billentyű nyomán bejárják a termet, a távolba révedek. Eszembe jut, hogy sosem tartózkodtam idelent hosszútávon... közöttük. De számukra ez mit sem jelent. Amit ők látnak, az nem több csupán egy emberi arcnál. Egy halandó alakjánál, a férfinél, kinek kék íriszeivel hébe-hóba találkozik a tekintetük. A tekintetek, melyek mögött megannyi érzelem lapul meg. Megannyi elem, melyet sosem értettem meg. Éppen ezért, mióta csak létezem, rájuk emelem tekintetemet és figyelem őket. Figyelem a mulandó mivoltukat, minek ellenére mégis olyannyira kötődnek másokhoz.
A dallam hatására és a kötődés gondolatára egy réges-régi emlék villan fel az elmémben. Régmúlt emléke ez, egy letűnt koré, melyet a mai ember mítoszként kezel. Az emléke az első alkalomnak, hogy fájdalom hasított belém. Attól, ahogyan levetettem testvéremet.. ahogy végignéztem Lucifer zuhanását. Az öcsémét, kit szinte én neveltem. Védelmeztem őt és tanítgattam. De elvesztettem. Ahogy az emberek is elveszítik kötődésük tárgyát. A ragaszkodás csak gyengévé teszi őket. Én pedig nem engedhetek meg magamnak semmiféle gyengeséget. Nem ez a dolgom.
Nincs szükségem az angyali erőmre ahhoz, hogy érzékeljem a fénnyel teli aurát a tömegben, s vele az energiák változását. Ujjaim tovább táncolnak a billentyűkön, én pedig lassan emelem meg fejemet, hogy angyaltársam tekintetét elkapjam. Szemeiben könnyek csillannak, arcán mégis boldog mosoly játszik, ahogy rám néz.
Életemet a sötét erők elleni küzdelemnek szentelem már születésem óta. Azóta, hogy létrejöttem a Menny fényében. Én képzem harcosainkat és ha úgy kívánja a helyzet, alászállok az emberek közé, hogy megállítsam tettükben a nekik ártani akaró erőket.
Ezért lettem én teremtve.

* * *

A zeném, szomorkás taktusaim lassan tölti meg és járja át a helyet. Én tovább fürkészem a tömeget.. más erőt is érzékelek. Jóval sötétebbet. Nem is telik bele sokba, mire kiszúrom a pokolfajzatot. Épp egy halandó nőt igyekszik megkörnyékezni magának. A fülébe súg valamit, arcán undorító mosoly terül szét. Visszatér pillantásom az angyalnőre. Arcom kifejezéstelen marad, ahogy mindig. Egy pillanatig nem veszem le róla a szemeimet...
Mosolya keserédessé válik. Ő is tudja, mi következik. Ahogy én is. Befejezem hát a dalt. A zongora utolsó hangjai lassan elhalnak, hogy átadják helyüket a tapsnak. De én nem ezzel foglalkozom. Tekintetem végigkíséri a halandóval hátrasétáló démont, amint kilépnek az ajtón. Arcom mentes mindenféle érzelemtől, ahogy ellépek a zongorától és végigsétálok a még mindig tapsolók között. A másik angyal tekintete végigkísér, ahogyan a hátsó ajtóhoz veszem az irányt, ami mögött a pokollény eltűnt, csakhogy odakint találjam, amint a falhoz nyomja a halandó nőt. Fekete karmokban végződő ujjai az ember torka köré fonódnak.
- Hé, Sinatra! Miért nem mész vissza a saját dolgoddal törődni? Már, amíg még engedem!
Mély feketeségbe fordult szemeivel mered rám.
- Azt teszem! - a hangom higgadt. Mély hűvösség árad belőlem. Türelmét vesztve löki el a földre a nőt, hogy acsarkodva felém forduljon. De ami várja, az meglepi. Tekintetem türkiz színben izzik fel, testemből fény árad, a Mennyek fénye, mely kirajzolja a mögöttem lévő falra vetülő árnyékomon a széttáruló szárnyakat.
- Ne.. neked nem kellene idelent lenned! Te nem ide tartozol!
A hangjában riadalom és idegesség egyvelege tükröződik. Továbbra is hűvös tekintettel meredek rá.
A démon nekem lendül, én pedig könnyed mozdulattal söpröm neki a falnak. Szinte nekirepül, hatalmas puffanással, majd a földre érkezik. Lassan a halandóhoz sétálok, emelkedő és ereszkedő mellkasa biztosít afelől, hogy lélegzik. A démonnak nem volt ideje ártani neki. Ahogy másra sem maradt: tudom, hogy ahogy elsétáltam mellette, felemelkedett, tudom, hogy ahogy a nőhöz lépdeltem, mögém ért, és tudom, hogy fekete karmait a magasba lendíti, de a következő pillanatban rendkívüli sebességgel fordulok meg és mártom a mellkasába a pengémet. Még utolsó kétségbeesésében lesújt kezével, de játszi könnyedséggel kapom el azt és szorítom meg csuklóját, míg porhüvelyének csontjai ropogni nem kezdenek az ujjaim alatt. A következő mozdulatommal kirántom a kardot, hogy egy pillanattal később a fejét szúrja át. Az egykor haraggal, sötétséggel telt tekintet átadja helyét az ürességnek, majd a démon elpusztul. Elrakom fegyveremet, majd megfordulva konstatálom, hogy jól éreztem: testvérem valóban követett a sikátorba.
- Az embernő? - kérdi aggódó hangon.
- Él. - felelek csupán ennyit, de mégis mintha halovány mosolyt csalna a nő arcára a kurta válasz. Azért mégis odalép, elvégezni a szükséges emléktörlést, és, őt ismerve, leellenőrzi állapotát.
- Visszamész közéjük? - látnom sem kell biccentését az ajtó felé, tudom, hogy a benti emberekre érti, de én elfordulok és lassú léptekkel indulok el.
- Nem. - újra egy szóval tudom le feleletemet. Elvégre értelme se lenne.
A feladatom letudva.
Más pedig nem számít.


Célok, tervek, szándékok

Rövid táv: az Őrség segítése, a Fátyol védelme
Hosszú táv:A sötétség erőinek, a démonok ármányainak való gátszabás, a rend megőrzése

Még pár rövid kérdés

Különös ismertetőjegy: jégkék íriszek, amik felragyognak, ha láttatni engedem a bennem lévő angyali energiát + két nagyfesztávolságú szárny, melynek tollai szinte ragyogó jégkék színben indulnak és válnak hófehérekké kifelé haladva, a legszélső tollak szinte már vakító fehérségűek.
Pár dolog, amit szeretsz:Heaven, angyali testvéreim, védelmezés, harc a Sötétség ellen.
Pár dolog, amit utálsz:Megvetésem egyedül démoni lények ellen irányul.
Valami, amitől félsz:Ilyen aspektussal nem rendelkezek.
Valami, amit nagyon titkolsz:Fájó pont a számomra Lucifer árulása.
avatar
Michahel

Hozzászólások száma : 8
Join date : 2018. Dec. 29.
Tartózkodási hely : Föld & Heaven

Character sheet
Kor: Kortalan
Foglalkozás: Harcos
Lakóhely: Heaven

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Michahel - Mennyei Herceg

Témanyitás by Admin on Hétf. Dec. 31, 2018 5:18 am

Kedves Michael!

Üdvözöllek, az ég küldött, tényleg. A jellemleírásod lenyűgözött. Rengeteg jó tulajdonságod van, bár azt hiszem a szerény nincs közöttük, de ez egy katonánál így helyes. Sinatra meglepett, mivel őt mindig is emlegették egy lapon a maffiiával, és nem tudom egészen pontosan hová tenni a négy feleséget, három jegyest, és három gyereket, de feltételezem, nem te voltál végig Sinatra, csak időnként a bőrébe bújtál. Smile

A menetrendet tudod: avatárfoglaló, képességek, stb., és irány a játéktér!
500 ponttal indulsz, amihez 20 pont nyitási bónusz jár, valamint 5 pont, mivel canont hoztál, és 3 pont Gabriel említéséért, valamint 3 pont Bábel tornya történelmi utalásért is (bár nem tudom, mikorra rakjam be az idővonalba) összesen 531 pont. (Ha valamit kihagytam, szólj!)

avatar
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 265
Join date : 2018. Nov. 26.

Character sheet
Kor:
Foglalkozás:
Lakóhely:

Felhasználó profiljának megtekintése http://behindtheveil.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Pontok nyilvántartása & képességek

Témanyitás by Michahel on Szer. Jan. 02, 2019 12:19 pm

N y i l v á n t a r t á sFelhasználható pontok: 534 pont
kezdés = 500 pont, nyitási bónusz = 20 pont, canon bónusz = 5 pont
Gabriel említése = 3 pont, Bábel említése = 3 pont
+ Cleopatra /Tregereth Blois/ előtörténetében való szereplés = 3 pont


Képességek:
Alapképességek
- Elrettentés (3. szintű) = 0 pont (canonnál feltüntetett képesség)
- Égi hang (5. szintű) = 0 pont (canonnál feltüntetett képesség)
- Látás/Démonok (5. szintű) = 0 pont (canonnál feltüntetett képesség)
- Angyali tűz (5. szintű) = 0 pont (canonnál feltüntetett képesség)
- Érzékelés/Mágia (1. szintű) = 0 pont (arkangyalok képessége)
- Telepátia (2. szintű) = 0 pont (arkangyalok képessége)
- Támogatás (3. szintű) = 0 pont (arkangyalok képessége)
- Gyógyítás (3. szintű) = 0 pont (arkangyalok képessége)

Pontból vett képességek
- Mennyei Kard (Varázstárgy) = 30 pont
- Hazugság detektálás (1. szintű) = 35 pont
- Emberfeletti erő (5. szintű) = 57 pont
- Emberfeletti ügyesség (5. szintű) = 57 pont
- Emberfeletti gyorsaság (2. szintű) = 48 pont
- Emberfeletti látás (3. szintű) = 51 pont
- Emberfeletti tapintás (5. szintű) = 57 pont
- Villámlás (4. szintű) = 32 pont
- Béke (2. szintű) = 25 pont
- Mágikus ellenállás (5. szintű) = 49 pont
- Angyali fény (2. szintű) = 25 pont
- Bénítás (3. szintű) = 43 pont

Elköltött pontok száma: 509 pont

Jelenlegi pontok száma: 25 pont


______________________

K é p e s s é g e k

Égi hang (5. szint)
Hangja megváltozik, földöntúli színezetet kap, zengőbb lesz, és aki hallja, úgy érzi, az illetőnek hatalma van, bölcs, és egyéb jó tulajdonságokkal is rendelkezik. Ez a hallgatóság tagjait vagy bátorítja, vagy félelemmel/gyűlölettel tölti el a saját jellemüktől függően, de mindenképpen tiszteletet parancsol.
Mágikus ellenállás (5. szint)
A rá irányuló mágikus hatásokat képes elhárítani.
Látás/Démonok (5. szint)
500 méteres körzetben látja, hogy az adott lény démon-e vagy sem. Az érzékelés egyaránt irányul erőre, alfajra, alakra és szándékra. Az érzékelés akár falon keresztül is működik, nem feltétlen szüksége a közvetlen rálátás.
Angyali tűz (5. szint)
Érintés nyomán égési sérülést ejt a démonokon, a lények meg is gyulladnak.
Szolgadémonok esetében ereje 20 méteres körben okoz meggyulladást, 3 méteres közelségben pedig azonnali elégést.
Emberfeletti erő (5. szint)
Testben járva a Földet fizikai ereje az emberi csúcsteljesítmény ötszöröse.
Emberfeletti ügyesség (5. szint)
Testben járva a Földet ügyessége az emberi csúcsteljesítmény ötszöröse.
Emberfeletti tapintás (5. szint)
Testben járva a Földet tapintása ötször kifinomultabb az emberekénél.
Villámlás (4. szint)
Lábbal való dobbantásával vagy tenyereinek összecsapásával villámcsapásszerű jelenséget hoz létre. A villanás kb. 5 másodpercre mindenkit elvakít, a varázslók kiesnek az összpontosításból, az állatok menekülőre fogják. A 3 méteres körzetében lévő lények egy kellemetlen erősségű, fájdalmas, ám nem sebző áramütést szenvednek. A közvetlenül hozzáérő lények égési sérüléseket szenvednek azokon a testrészeiken, mellyel hozzáérnek a villanás létrehozójához.
Elrettentés (3. szint)
Megállít vele valakit egy cselekvés elvégzésében, az illető bűntudatot érez, amiért végre akarta azt hajtani és hajlamot arra, hogy valamiképp megbüntesse magát érte.
Emberfeletti látás (3. szint)
Testben járva a Földet látása ötször kifinomultabb az emberekénél.
Gyógyítás (3. szint)
. . . . .
Támogatás (3. szint)
. . . . .
Bénítás (3. szint)
Akaratlagos mozgásokat tud leblokkolni akár teljes testen, akár a test egy részén. Akaratától függ, hogy tartásában dermed meg az illető vagy hatására a teste elernyed. Az állapot a koncentráció erejéig áll fenn és a légzésre, emésztésre, melyek reflexszerűen mennek végbe, nincs hatással.
Angyali fény (2. szint)
Fényt képes előidézni vagy a test egy adott részén vagy egy tárgyon 10 perc erejéig. Démonok és vámpírok félnek ettől a fénytől, 6 méternél nem mehetnek hozzá közelebb. Ha a fény megteremtésének pillanatában mégis ennél közelebb vannak, azonnali menekülőre kell fogniuk, valós szándékuktól függetlenül.
Emberfeletti gyorsaság (2. szint)
Testben járva a Földet gyorsasága az emberi csúcsteljesítmény duplája.
Telepátia (2. szint)
Képes szóban is megfogalmazható üzeneteket küldeni telepatikus úton, akár képet és hangot is. Már nem küld véletlenszerű telepatikus üzeneteket. Amennyiben üzenetet fogad, képes azonosítani a küldő személyét, amennyiben már váltott vele korábban is üzeneteket.
Béke (2. szint)
Maximum öt személyre lehet igen komoly hatással, ezek a személyek nem fognak semmilyen támadó jellegű cselekményt véghezvinni, amíg a képesség birtokosa a közelben van, de védekeznek, ha őket éri támadás. A hatás azonnal megszűnik, amint a képesség birtokosa távozik.
Hazugság detektálása (1. szint)
El tudja dönteni egy adott kijelentésről, hogy aki kijelentette, az igaznak, vagy hamisnak tartja, függetlenül a valós igazságtartamtól.
Érzékelés/Mágia (1. szint)
képes megmondani egy tárgyról, hogy lehet-e varázsolni vele, vagy sem. Érzékeli, ha valaki/valami varázsol a közelében (10 m), vagy képességet használ éppen. Tudatában lesz, ha egy aktuális mágikus hatás rá irányul.


______________________

F e g y v e r

Mennyei kard
Michahel démonok ellen alkalmazott legendás fegyvere, egy Angyali tűzzel (5. szint) és álcázó varázslattal ellátott kard.
Kinézetét tekintve megegyezik a középkorban használt lovagi kardokkal, az álcázás hatására azonban csak akkor látható a valódi kinézete, ha tulajdonosa a kezébe fogja, az Angyaltűz is használója akaratára lobban fel.
Jelenleg nyakláncként hordja, a laikusok számára ez egy ezüst lánc, rajta egy csillogó, fehérarany, első- és hátsó oldalán is vésett mintájú kereszt medállal, aminek három ága kardja markolatát mintázza, ha pedig jobban megnézi az ember, a hosszú, lefelé tartó ág megegyezik kardja pengéjének alakjával. A kereszt méretesebb az átlagos medáloknál, és lecsatolható a lánc részről épp azért, hogy mikor tualaj ezt teszi, felfedhesse valódi méretét és természetét.
A láncot testi valójában mindig viseli, ezáltal a fegyver is mindig a birtkában van, azonban a medál mindig mellkasára lóg, ruhája takarásában.
avatar
Michahel

Hozzászólások száma : 8
Join date : 2018. Dec. 29.
Tartózkodási hely : Föld & Heaven

Character sheet
Kor: Kortalan
Foglalkozás: Harcos
Lakóhely: Heaven

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Michahel - Mennyei Herceg

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.